توليـد مربا، ترشی و خيارشور

دسته: کارآفرینی | تعداد دیدگاه: 0 | تعداد بازدید: 260

مشخصات فایل : یک فایل ورد (تعداد صفحات :14)

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور با ظرفیت 620 تن در سال

مقـدمه:

علیرغم نیاز كشور به واردات محصـولات كشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های كــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشـور  می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را در چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشكلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نكته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می‌تواند تهیه كنسرو، كنسانتره، مربا، ترشی، شور و... باشد. ارائه كنندگان این طرح با در نظر داشتن سه مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در جهت پیشبرد صنایع غذایی كشور برداشته و نیز با ایجاد زمینه برای اشتغال نیروی ماهر و نیمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بیكاری سهیم شوند.

توجیه اقتصادی طرح

الف – سرمایه گذاری ثابت

  1. زمیـن
  2. محوطه سازی
  3. ساختمانها
  4. ماشین‌آلات
  5. تاسیسات
  6. وسایل نقلیه
  7. تاسیسات اداری
  8. هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

ب- هزینه های جاری

  1. مواد اولیه و نهاده های تولید
  2. حقوق و دستمزد
  3. هزینه نگهداری و تعمیرات
  4. هزینه استهلاك
  5. سوخت و انرژی

سرمایه در گردش ( دوره یك ماهه )

ج – فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

پیش بینی مالی طرح

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبة كارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و كارمزد تسهیلات

نقد و دیدگاه کاربران


نام :
*
ایمیل : (پنهان)
*
متن پیام :
*
-
ذکر مطلبی از این سایت با اجازه مدیر سایت بلامانع است. © 1399 - 1395
  • طراحی و برنامه نویسی وب پدیده