مشخصات فایل : یک فایل ورد (تعداد صفحات : 14)
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بستهبندی سس مایونز با ظرفیت 171 تن در سال
مقدمــه :
تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از دیگر سو اشتغال بانوان در محیط خارج از خانه كه روند رو به رشدی را در بین بانوان جوان تجربه میكند، باعث رویكرد خانوادهها به استفاده از غذاهای آماده و حتی انواع غذاهای سرد گشته است.
استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنیهای مختلف انجام میگیرد. كه انواع سسها از مهم ترین این چاشنیها محسوب میگردند. سسها شامل انواع مختلفی هستند كه سسهای كچاپ، خردل و مایونز از اصلیترین آنها به شمار میآیند. در این میان سس مایونز به عنوان سسی كه هم به صورت خالص مورد استفاده قرار میگیرد و هم به عنوان پایهای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سسهای سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار میآید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
ضمن اینكه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% كربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یك ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 كیلوكالری انرژی در هر یكصد گرم محسوب میشود.
موارد استفاده سس مایونز در تهیه انواع ساندویچ، سالادهای فصل، سالاد الویه و ... و نیز همراه با سایر غذاها ، تقاضای مصرف این ماده غذایی را به سطح بالایی ارتقا داده است، كه این مطلب مؤید توجیه اقتصادی اجرای این طرح میباشد ضمن اینكه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
توجیه اقتصادی طرح
الف – سرمایه گذاری ثابت
ب- هزینه های جاری
سرمایه در گردش ( دوره یك ماهه )
ج – فروش
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
پیش بینی مالی طرح
محاسبه دوره برگشت سرمایه
محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )
محاسبة كارمزد وام
جدول بازپرداخت اصل و كارمزد تسهیلات
بازدید امروز |
103 |
بازدید دیروز |
405 |
بازدید این ماه |
5156 |
بازدید این سال |
5156 |
بازدید کل |
194560 |