طرح تولید انواع پودر میوه

دسته: کارآفرینی | تعداد دیدگاه: 0 | تعداد بازدید: 436
طرح تولید انواع پودر میوه

حفظ ونگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن زمان ماند آن ها بدلیل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان می گردد.

معمولا در فرآوری میوه ها، تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص می باشد، ولی غالبا بازار کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و بعلت کوتاه بودن نسبی زمان ماند آن، ضایعات زیاد و خسارات بالایی را بر تولید کنندگان آن وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن می شود.

روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی بهترین و قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. در این روش هزینه عمل آوری نسبت به سایر روش ها کمتر بوه و پس از عمل آوری نسبت به سایر روش ها کمتر بوده و پس از عمل آوری، نگهداری و محصولات نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابلیت نکهداری را دارند. یکی دیگر از الویت های روش خشک و پودر کردن میوه ها نسبت به سایر روش ها کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل و نقل و در زمینه حجم اشغالی انبارها خیلی مقرون بصرفه می باشند.

افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این محصولات می باشد.

بررسی بازار

روش های مختلف فرآیند تولید

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی

برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت در حداقل ظرفیت اقتصادی

هزینه های تولید سالیانه

سرمایه  در گردش

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

تامین نیروی انسانی

تامین میزان یوتیلیتی مورد نیاز

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

تجزیه و تحلیل طرح

نقد و دیدگاه کاربران


نام :
*
ایمیل : (پنهان)
*
متن پیام :
*
-
ذکر مطلبی از این سایت با اجازه مدیر سایت بلامانع است. © 1399 - 1395
  • طراحی و برنامه نویسی وب پدیده