طرح احداث کارخانه فرآوری محصولات باغی

دسته: کارآفرینی | تعداد دیدگاه: 0 | تعداد بازدید: 478
طرح احداث کارخانه فرآوری محصولات باغی

خانه های کوچک، انسان های مشغول، فرصت های کوتاه و زندگی سریع و پر شتاب، مشخصات اصلی زندگی امروزی است دیگر نه می توان و نه باید که مواد غذایی را به روش سنتی نگهداری کرد. استفاده از غذای آماده و بسته بندی شده علاوه بر هماهنگی با نیازهای عصر حاضر، بهداشتی و اقتصادی نیز بهتر از آماده سازی و نگهداری سنتی است. در بین انواع روش های نگهداری روش کنسرو و کمپوت و قوطی های فلزی بدلایلی بهترین روشی است که در کشورهای مختلف جهان مورد استفاده قرار می گیرد غذای بسته بندی شده در قوطی فلزی، بدلیل عدم مجاورت طولانی با هوای آزاد و استفاده از مواد نگهدارنده، حالت طبیعی خود را حفظ نموده و بویژه ویتامین ها و مواد معدنی به صورت کامل محفوظ می ماند.

ارزان بودن غذای نگهداری شده در قوطی فلزی، یکی دیگر از امتیازات این روش به شمار می رود روش کنسرو و کمپوت در عین حال که نسبت به سایر انواع نگهداری ارزان است دارای کیفیت بهتری نیز می باشد.

مراحل کنسرو کردن مواد غذایی

کنترل کیفیت کمپوت و کنسرو

طرح احداث ساختمان کارخانه

طرفیت تولیدی طرح

هزینه های سرمایه ای طرح

هزینه های بهره برداری

ارزیابی اقتصادی طرح

نقد و دیدگاه کاربران


نام :
*
ایمیل : (پنهان)
*
متن پیام :
*
-
ذکر مطلبی از این سایت با اجازه مدیر سایت بلامانع است. © 1399 - 1395
  • طراحی و برنامه نویسی وب پدیده