طرح تولید مالت و ماءالشعیر

دسته: کارآفرینی | تعداد دیدگاه: 0 | تعداد بازدید: 490
طرح تولید مالت و ماءالشعیر

استان اردبیل با تولید بالغ بر 150 هزار تن جو از قابلیت ویژه ای در تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع مربوط به فرآوری این محصول کشاورزی برخوردار است. روند رو به گسترش تقاضای صنایع داخلی به عصاره مالت و هم چنین افزایش روز افزون مصرف ماءالشعیر (آب جو بدون الکل) در داخل کشور از دلایل مهم انتخاب این طرح سرمایه گذاری بوده است. این در حالی است که بدلیل مصرف بالای عصاره مالت در صنایع آب جو سازی در کشورهای همجوار می توان بازار مناسبی را نیز در این زمینه مورد مطالعه قرار داده و سهمی در آن کسب نمود.

مالت : ماده اصلی تولید ماءالشعیر می باشد.چنانچه جو را تحت شرایط کنترل شده قرار دهیم تا جوانه بزند و سپس آن را خشک نمائیم، میزان آلفا آمیلاز آن افزایش می یابد، این آنزیم باعث هیدرولیز نشاسته به قندهای قابل تخمیر مانند دکسترین و مالتوز می شود. سه نوع مالت با مقادیر مختلف آمیلاز بنام های مالت ماءالشعیر، مالت مشروبات الکلی و مالت جیبرلین تهیه می شود.

ماءالشعیر : نوشابه ای غیر الکلی است و از شیره رقیق شده جو بدست می آید که به عنوان مواد افزودنی مجاز و در صورت لزوم مواد نگهدارنده اضافه می نمایند.

موارد کاربرد

کالای جانشین

قیمت داخلی و جهانی محصول

روند تغییرات تکنولوژی تولید در دنیا

بررسی بازار

بررسی ظرفیت بهره برداری در کشور

برآورد ظرفیت های بالقوه

برآورد کلی عرضه برای سال های آتی

بررسی واردات و تهیه آمارهای کلی

بررسی امکانات کلی صادرات (بازار هدف)

بررسی میزان تقاضا و برآورد کلی برای سال های آتی

مقایسه عرضه و تقاضا و تعیین میزان نیاز به تولیدات جدید برای سال های آتی

بررسی فنی و مالی

بررسی تکنولوژی و نحوه تامین دانش فنی مورد نیاز

تعیین ظرفیت طرح

برآورد میزان سرمایه ثابت

برآورد میزان سرمایه در گردش

برآورد فرصت های شغلی

برآورد انرژی مورد نیاز

برآورد کلی هزینه تولید و قیمت تمام شده محصول

برآورد میزان سود و شاخص تصمیم گیری

نقد و دیدگاه کاربران


نام :
*
ایمیل : (پنهان)
*
متن پیام :
*
-

پرداخت معتبر زرین پال

مناسب‌ترین سرویس پرداخت الکترونیک
تجربه‌ای لذت‌بخش از خرید
ذکر مطلبی از این سایت با اجازه مدیر سایت بلامانع است. © 1399 - 1395
  • طراحی و برنامه نویسی وب پدیده